De Nederlandse fans van Ark Nova hebben er even geduld voor moeten hebben, maar als ze niet oppassen, moeten ze nog veel meer geduld opbrengen. De eerste uitbreiding – Waterwereld – is bij uitgever White Goblin Games al helemaal uitverkocht.

Volgende week is de release van de Nederlandstalige uitgave van Ark Nova – Marineworld (in het Nederlands Waterwereld genoemd). “De eerste editie is al volledig uitverkocht”, laten de Goblins via sociale media weten. “De tweede editie wordt later dit jaar verwacht.”

Dat wil niet zeggen dat mensen die de spellen niet in de voorverkoop hebben aangeschaft, nu al achter het net vissen. Bij sommige winkels zijn de uitbreidingen nog wel verkrijgbaar, alhoewel sommige winkels de rode letters van ‘uitverkocht’ ook al op de site hebben staan.

Marine World kende het debuut op Spiel in Essen dit jaar. Daar lagen complete pallets met uitbreidingen in het Engels en Duits en vooral de Engelse uitbreidingen waren bijzonder in trek. Op dag twee van de vierdaagse beurs waren ook die uitbreidingen uitverkocht.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *