Podcast – SpelopTafel (de nieuwste afleveringen)

Welkom op de podcast-pagina van Speloptafel

In de Podcast van Speloptafel draait het om bordspellen in alle soorten en maten. Naast besprekingen/reviews zijn er interviews met makers, verkopers en uitgevers. Ook zijn er gespreken over beurzen in Nederland, België en zelfs daarbuiten.

De podcast van Speloptafel is te vinden op vrijwel alle grote aanbieders als Spotify , Apple, Google en tal van andere aanbieders. Waarschijnlijk ook die van jou. Zoek dan naar Speloptafel (zonder spaties).

Klik hier voor eerder podcasts…

Aflevering 31 – De grote verhuizing van 999 Games

Het was een drukte van jewelste vorige week bij 999 Games, een van de grootste bordspellenuitgevers van Nederland. Er werd gezeuld met containers, computers en dozen. En dan liep er ook nog eens zo’n podcastmaker rond om eens rond te kijken in het nieuwe hoofdkantoor in Almere.

Aflevering 30 – De Top 100 spellen aller tijden!

Aandacht voor de Spellengek Top 100! Elk jaar wordt de lijst samengesteld door spellenliefhebbers door heel Nederland heen. Spellengek Peter Hein legt uit hoe de lijst in elkaar zit en wat de lijst nou zo interessant maakt.

Aflevering 29 – Samen inkopen

We kennen allerlei verschillende soorten spellenwinkels. Van de winkel op de hoek, tot de moderne spellenwinkel. De laatste jaren zijn er online ook veel winkels bijgekomen. Maar Crowdfinder is een unieke winkel, zeker in onze lage landen. Eigenaar Björn Bal legt de unieke werkwijze uit. De winkel onderscheidt zich door groepsaankopen te regelen voor Kickstarters en Gamefound.

Aflevering 28 – Aan de slag als Content Creator

Wat komt er allemaal bij kijken als je content creator bent? Sterker nog, wat doet een content creator allemaal precies? En kan je er van rondkomen? Hans van de website Spellenwijs legt uit wat er bij komt kijken en hoeveel het oplevert.

Klik hier voor eerder podcasts…