Precies in de week dat de voorverkoop voor Essen Spiel is begonnen, is ook de voorverkoop voor de grootste Nederlandse spellenbeurs van start gegaan: het Spellenspektakel. Voor de vroege beslissers ligt er ook nog korting in het verschiet.

Het Spellenspektakel is dit jaar op zaterdag 4 en zondag 5 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Bij de vorige editie kwamen volgens de organisatie rond de 20.000 mensen langs.

Na de drukte van vorig jaar heeft de organisatie besloten om meer ruimte in te boeken voor alle spellenliefhebbers. “Na de enorme drukte van de afgelopen jaren doen we er alles aan om ook dit jaar weer zo veel mogelijk speeltafels neer te zetten voor alle bezoekers. Zodat je de hele dag kunt doen waar het Spellenspektakel voor is bedoeld: spelen!”

De kaarten kosten € 17,50 in de voorverkoop voor een volwassene (€ 15,00 voor de Early Birds). Tevens zijn er mogelijkheden om passepartouts en gezinskaarten te kopen. Net als voorgaande jaren is het ook mogelijk om een hotelarrangement te nemen, bij het Hampton Hotel, op loopafstand van de Jaarbeurs. Ook de combinatie met een dagkaart van de NS is mogelijk.

Nieuw is de mogelijkheid om al meteen (als een soort add-on) een bordspel aan te schaffen. Dan gaat het om Spirit Island (€ 54,99) van 999 Games of Weerwolven van Wakkerdam (€ 4,99) en Happy Salmon (€ 7,99) van Asmodee te reserveren. Die spellen kunnen dan op de beursdag opgehaald worden bij 4YourGames die ook weer van de partij is.

Door Redactie