Lucky Duck Games brengt een nieuwe versie op de markt van de Splotter-klassieker Food Chain Magnate. Het meest opvallende is: de omstreden looks behoorlijk zijn aangepast.

Op Facebook laat Splotter weten dat er al jaren gevraagd wordt om een nieuwe versie van Foodchain Magnate, maar dan met andere artwork. Zelf laten de mensen achter Splotter weten dat ze nooit zo geïnteresseerd waren in een andere look. “Bovendien is een speciale editie een hoop werk”.

Lucky Duck, dat al jaren samenwerkt met Splotter in de Verenigde Staten, besloot dat het wel de moeite waard is en heeft het spel een complete make-over gegeven. “We hebben wel een aantal eisen gesteld”, schrijft de Nederlandse uitgever op Facebook. “Het mag alleen in het Engels om licentie-redenen, het moet een luxe-uitvoering zijn, geen andere regels hebben en mag slechts één print-run zijn.”

Verder heeft Splotter zich zo min mogelijk bemoeit met het hele proces. “Zodat Lucky Duck er hun eigen product van kan maken. Anders zou het een compromis worden tussen hun ideeën en de onze.”

Food Chain Magnate staat bekend als een bijzonder zwaar economisch spel, waarbij je een fastfoodketen runt.

Het spel binnenkort via Gamefound te verkrijgen.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *