Rebel Princess (Gamin’BIZ) – Ontwerpers: Daniel Byrne, José Gerardo Guerrero, Kevin Peláez, Tirso Virgos –Illustraties: Alfredo Cáceres – Spelers: 3-6 – Speeltijd: 30-40 minuten – Leeftijd: 8+ – Nederlands: ja

De Nijmeegse spellenuitgever Gamin’BIZ komt binnenkort met een vierde spel in de klein-maar-fijn reeks, zoals de uitgever het zelf omschrijft. Het gaat om het spel Rebel Princess. Eerder verschenen in deze serie ook al Fika, Sea, Salt & Paper en binnenkort ook Pixies.

Rebel Princess is een slagenspel dat gebaseerd is op Hartenjagen, maar ‘daar hele toffe nieuwe dingen mee doet en daardoor is het eindeloos herspeelbaar’.

Het verhaal achter het spel is dat je een prinses bent en op een vijf dagen durend feest moet je voorkomen dat je ten huwelijk wordt gevraagd.

Presentatie Pixies

Op 1 juli zal in Nijmegen de presentatie plaatsvinden van Pixies, het derde spel in de klein-maar-fijn serie. Het eerste exemplaar zal om 16:30 worden uitgereikt aan Erwin Broens, de man achter bordspeler.nl die eerder al zijn ludieke afscheid had aangekondigd.

In Dekker vd Vegt Boekverkopers krijgen mensen de mogelikjheid om het spel uitgelegd te krijgen en te proberen.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *