De Nederlandse uitgever 999 Games komt met een complete solo-lijn aan spellen. De eerste serie kent negen titels, verdeeld over vier categorieën. De spellen zijn nu al verkrijgbaar.

Bij de serie Flex zijn er kleine blokjes aan ene elastiek aan elkaar gekoppeld die in verschillende richtingen kunnen worden gedraaid. In het spel moet je bepaalde vormen namaken, zowel in 2D als in 3D. De vier spellen hebben de naam S, XL, Max en Crystal.

Bij de Stax puzzels moet je puzzelstukjes, in de vorm van dieren, passend krijgen in een raster. Het spel komt met een reeks kaarten en daar passen de dieren dan in een bepaalde manier bovenop. Het spel is verkrijgbaar met kattenvormen, zeedieren en honden.

Color Carpet is een tegellegspel waarbij je bepaalde patronen moet zien na te maken. Daarbij mogen de tegels over elkaar heen liggen, maar ook maar op een bepaalde manier.

Tot slot moet je bij D-Iced dobbelstenen plaatsen op een bepaalde manier. Het doel is dat er aan de rode dobbelsteen zoveel dobbelstenen grenzen, als aan het aantal ogen op de rode dobbelsteen. Denk maar een beetje aan het oude mijnenveger op de computer.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *