999 games komt met een nieuwe uitbreiding voor de Zoektocht naar El Dorado. In de uitbreiding Draken, Schatten en Mysteries zitten drie modulen die apart of samen gespeeld kunnen worden.

Zoektocht naar El Dorado is een deckbuilder, waarbij onderzoekers de Tempel van Goud moeten bereiken. Door middel van kaarten moeten ze een weg zien te vinden door de jungle, bergen en door rivieren.

In Draken worden draken geïntroduceerd. Die slapen aan het begin van het spel, maar als een speler naar het veld met een draak of een aangrenzend veld beweegt, wordt de draak wakker. Spelers kunnen dan de draak verplaatsen. Spelers die in de buurt van de draak staan kunnen zelf niet bewegen.

Bij Schatten wordt een nieuwe manier geïntroduceerd waarmee je het spel kan winnen. Elke schat levert een fiche op en vier fiches betekent hetzelfde als het bereiken van El Dorado. Je kan een schatfiche bemachtigen door een metaaldetector te spelen of de gevraagde kaarten uit het spel te verwijderen.

Bij Mysteries draait het om mysterieuze valleitegels. Die liggen aan het begin omgekeerd op het speelveld, maar worden omgedraaid zodra iemand in de buurt komt.

Zoektocht naar El Dorado: Draken, Schatten en Mysteries is nu verkrijgbaar in diverse spellenwinkels.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *