De enige Nederlandse bordspellencruise All Games on Deck keert volgend jaar terug. Dat heeft initiatiefnemer Kyra Vanwingerden gezegd na de terugkeer van het schip, dinsdag in Rotterdam. “We zijn nu op zoek naar een geschikt schip met een goede zaal”.

Foto’s: deelnemers aan de All Games on Deck-cruise. Foto: All Games on Deck

Dinsdagmorgen arriveerde de MSC Euribia in Rotterdam na een rondreis van zeven dagen langs de havens van Le Havre, Zeebrugge en Hamburg. Aan boord waren honderd spelfanaten en een spellenbibliotheek van rond de driehonderd spellen die vakkundig door Kyra (dankzij welwillige uitgevers) was samengesteld. “De hele trip was alles waar we op hoopten en meer.”, zegt ze breed grijnzend.

De reis was geregeld door Kyra in samenwerking met de Vlaardingse cruiseorganisator Captain Cruise.

Aan boord was een zaal geregeld die het grootste deel van de dag exclusief toegankelijk was voor de deelnemers van de spellencruise. Daar kon gespeeld worden, maar de organisatie had ook onder meer een pub-quiz en een speurtocht georganiseerd. Ook was er een Earth-kampioenschap en een NK (Noordzee-Kampioenschap) Libertalia.

“We hebben heel veel geleerd”, zegt Kyra na afloop van de cruise. En blijkbaar heeft ze er nu al zin in om in 2025 opnieuw met een stel spelfanaten op pad te gaan.

Door Redactie

Een gedachte over “Bordspellencruise Alle Games on Deck krijgt een vervolg”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *