Het Nederlandse Keep Exploring Games komt met een Nederlandse uitvoering van Unconscious Mind. Het spel van onder andere Johnny Pac gaat in het Nederlands ‘Het Onbewuste’ heten.

Het spel draait om psychoanalyse en de bestudering van het onbewuste. Denk dan vooral aan het werk van Sigmund Freud aan het begin van de twintigste eeuw.

Het Onbewuste is een euro-style spel met workerplacement, het opbouwen van een economie, meerdere rondels en het creëren van combinaties. Tijdens je beurt mag je één of twee ideeën (werkers) plaatsen op een centrale tafel en dat heeft gevolgen.

In het spel behandel je patiënten en probeer je hun dromen te interpreteren. En daar kan de speler punten mee verdienen.

Het Onbewuste verschijnt in het derde kwartaal, inclusief deluxe upgrade tokens en een uitbreiding. De voorverkoop start in de zomer.

Eerder maakte Keep Exploring Games ook bekend dat Travelers: Tokyo later dit jaar uitkomt. Dat spel verschijnt deze maand nog op kickstarter. Eerder had Speloptafel nog een uitgebreid interview in een podcast met Martin Looij van Keep Exploring Games over het uitbrengen van spellen in Nederland.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *