Het was een drukte van jewelste vorige week bij 999 Games, een van de grootste bordspellenuitgevers van Nederland. Er werd gezeuld met containers, computers en dozen. En dan liep er ook nog eens zo’n podcastmaker rond om eens rond te kijken in het nieuwe hoofdkantoor in Almere.

Het nieuwe hoofdkantoor van ⁠999 Games⁠ is in ieder geval wel groot. In het magazijn passen tienduizend pallets met bordspellen, wat neerkomt op een slordige vijf miljoen doosjes met Wingspan, Beverbende en Regenwormen!

Het nieuwe pand was nodig om het vorige te klein was. Nou ja, beter gezegd: veel te klein. En het nieuwe pand is zelfs groot genoeg om ook de⁠ spellen van Idenitity Games in op te slaan⁠.

De mensen van 999 Games namen tussen het uitpakken van de dozen even de tijd om Speloptafel rond te leiden in het nieuwe hoofdkwartier in Almere-Poort. ‘Be ready to be amazed’, zei Charlie vlak voordat we het nieuwe magazijn binnen liepen. En het was in ieder geval indrukwekkend. 

In de laatste aflevering voor de mini-zomerstop worden ook nog twee spellen besproken. Fabian werpt een blik op Blood on the Clocktower, dat volgens hem veel beter is dan Weerwolven (maar ook een heel stuk duurder). Karsten speelde Magic Maze en vertelde ook over dat hij onlangs behoorlijk wat geld uitgegeven heeft aan de nieuwe Star Wars Unlimited TCG (Trading Card Game). 

Daarnaast is er ook weer een hoop nieuws te bespreken in deze aflevering van de Speloptafel podcast!

Timestamp:

00:00 – Intro

02:00 – Nieuws

07:00 – REVIEW: Blood on the Clocktower

16:20 – REVIEW: Magic Maze

24:30 – OP PAD: Het nieuwe hoofdkantoor van 999 Games

42:30 – Speloptafel top 50 – 37. Isle of Skye (999 Games)

45:00 – Afsluiting

46:45 – Slot

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *