Het Spellenspektakel is inmiddels al een paar weken achter ons en dus gaat de aandacht nu naar de grootste beurs van België: Spel! Op 25 en 26 november worden duizenden spellenliefhebbers verwacht in de Antwerpen Expo

Speloptafel spreekt met Carl Adriaensen, de man die aan de wieg stond van deze spellenbeurs. Veel mensen kennen hem van de spellenspeciaalzaak in Antwerpen. Speloptafel krijgt een rondleiding door het labyrinth/magazijn dat achter de bekende winkel schuilgaat. 

Verder blikken we ook vooruit op het jubileumfeestje van The Game Master in Nieuwerkerk aan den IJssel. De uitgeverij van Hans van Tol bestaat 20 jaar en dat moet groots gevierd worden. En dus houdt hij op 24, 25 en 26 november een eigen Spellenfestival. 

In de categorie nieuwe spellen wordt Imperial Miners (Portal Games) besproken, over het bouwen van een mijn. En wat betreft de al iets oudere spellen is er een review van Art Decko (Rio Grande Games). 

Op 24, 25 en 26 november houdt The Game Master een spellenfestival in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meer informatie vind je hier:

In het nieuws wordt gesproken over de snelle make-over van Fika van Gamin’Biz. In deze Facebook-post vertelt Michiel de Wit erover. 

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *