De kerstboom staat in de woonkamer en dan weet je wel waar het tijd voor is: terugblikken op het afgelopen jaar. Speloptafel doet daar uitgebreid aan mee. 

In deze aflevering wordt teruggeblikt op de nieuwe titels die het afgelopen jaar zijn verschenen. En dus kom ik met mijn zeer bescheiden lijstje met ‘de beste spellen van het afgelopen jaar’. 

Verder is er veel nieuws en Michiel de Wit van Gam’inBIZ verstelt over Sea Salt & Paper dat begin volgend jaar ook in het Nederlands op de markt verschijnt. Ook legt hij uit wat er allemaal bij komt kijken om zo’n spel binnen te halen en wat er daarna gebeurt. 

Ook is er een review van Earth van Geronimo Games (spoiler: de echtgenote is groot fan) en zijn er onder het motto van ‘ouwe meuk is ook leuk’ besprekingen van Grand Austria Hotel (Lookout Spiele) en Rococo (Eggertspiele). 

Huishoudelijke mededeling: volgende week is er geen nieuwe aflevering van de Speloptafel podcast. Ondanks alle geruchten blijven we ontkennen dat Alpaca’s een rol hebben gespeeld bij dit besluit. Over twee weken is er wel weer een nieuwe aflevering.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *