Oké! SPIEL in Essen zit erop, laten we ons focussen op wat er dichter bij huis gaat gebeuren. FACTS (de Belgische Comic-Con) komt eraan en daar is voor het tweede jaar op rij een grote rol weggelegd voor bordspellen. En wie kunnen dat nou beter organiseren dan de mensen achter Spellenspektakel.

En over Spellenspektakel gesproken, de grootste beurs van de Lage Landen staat ook weer voor de deur. Een prima reden om eens even een goed gesprek aan te gaan met Frank Bunnik, die met zijn team al jaren het Spellenspektakel organiseert.

“We zijn twintig procent groter qua oppervlakte dit jaar. Vorig jaar kwamen we uit op 20.000 bezoekers. De indeling is nog niet klaar, maar ik denk dat we uit gaan komen op mogelijk 25.000 dit jaar”, zegt hij in de podcast van Speloptafel.

Verder spreken we met Alexander Kneepkens van Jolly Dutch Games over de nieuwe distributielijn: Jolly Distribution. En waarom moet dat zo nodig ‘groen’ en ‘eco-friendly’ zijn. Kneepkens legt het uit.

Het werd ook wel weer eens tijd dat er spellen werden besproken. En dus komt Draft & Write Records op tafel. Onder het motto van ‘Ouwe meuk is ook leuk’ worden Automania en Droomhuis besproken.

De Speloptafel-podcast verschijnt elke week op de grote podcast-platformen zoals Spotify, Google, Apple en nog een aantal anderen. Tips, vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar redactie@speloptafel.nl

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *