Het lijkt erop dat er toch ee speciale promo-kaart voor de nieuwe Tradingcard-game (TCG) Lorcana verkrijgbaar is op het Spellenspektakel. De organisatie hint op sociale media over een speciale kaart van Gaston, een karakter uit de film Beauty and the Beast (Belle en het Beest).

In de podcast over het Spellenspektakel zei organisator Frank Bunnik nog een paar weken geleden dat er nog ‘niets geregeld was’ met Ravensburger over een speciale promo-kaart voor Lorcana. Dat lijkt nu anders.

Bij eerdere grote beurzen was een ware run ontstaan op de promo-kaarten. Zo was er op Gen-Con een speciale ‘Drie Musketiers-Mickey kaart’ en op SPIEL een ‘Drie Musketiers-Donald kaart’. Die kaarten werden vervolgens voor vrij hoge bedragen online aangeboden.

Volgens Erwin Broens van www.bordspeler.nl is er een beperkt aantal promo-kaarten aanwezig. Die kan je verkrijgen als je het spel gespeeld hebt.

Eerder liet Bunnik in de podcast weten dat er verder van Lorcana niets meer te koop zou zijn. “Het spel is helemaal uitverkocht.”

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *