De tweede editie van All Games on Deck gaat volgend jaar richting Scandinavië. Tussen 31 mei en 7 juni vaar een schip van de Holland America Line vanuit Rotterdam onder meer langs Oslo, Kristiansand en Stavanger. En tussendoor kun je vrijwel permanent spellen spelen aan boord.

De plannen voor de tweede editie van de enige bordspellencruise in Nederland en België werden zondag gepresenteerd op een reünie van de deelnemers van de vorige cruise. Die reünie vond plaats in het nieuwe hoofdkantoor van 999 Games, een van de partijen die bij de eerste editie meehielp met het samenstellen van de bordspellenbibliotheek.

“Het nieuwe schip is perfect voor onze activiteiten”, zegt Kyra van Wingerden, eigenaar van De Koperen Pion en ook komend jaar ‘Cruisekapitein’. “We hebben twee eigen spellenzalen die de hele dag tot middernacht beschikbaar zijn.”

Daarnaast is er door de latere datum (de eerste editie vond plaats in februari) is er kans op beter weer. Ook de bestemming, Noorwegen, zal iets meer tot de verbeelding spreken. Ook gaat Kyra uit van een breder assortiment in de bordspellenbibliotheek, met ook meer specialistenspellen.

De prijs ligt wel iets hoger ligt dan bij de eerste editie. De prijs voor de goedkoopste hut ligt net boven de duizend euro. Volgens Kyra zijn de eerste mondelinge bevestigingen voor deelname aan de cruise binnen. Geïnteresseerden kunnen mailen naar reisorganisatie Captain Cruise via: info@captaincruise.nl

Bij de vorige editie, met de MSC Euribia gingen er rond de honderd mensen mee.

Door Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *